Premis

PREMIS DEL CONCURS DE CURTMETRATGES 

El concurs “Conectem societats, Construim Ciutadania” de curtmetratges per a transformar el món compta amb 4 guardons vinculats a 4 categories.

Les quatre categories són: premi del jurat, premi del públic, premi per la promoció de la igualtat de gènere i premi al millor curtmetratge vinculat als ODS.

Tots els curtmetratges presentats opten d'ofici a les categories de premi del jurat i premi del públic. En cas que vulgues que el teu curtmetratge participe específicament en la categoria de promoció de la igualtat de gènere o en la de millor curtmetratge vinculat als ODS, ho hauràs de fer constar en el formulari d’inscripció.

Qui conformarà el jurat de cada categoria?

El premi del jurat, el premi a la promoció de la igualtat de gènere i el premi al millor curt vinculat als ODS seran elegits per un jurat conformat per 5 persones membres d’ACPP, de la Coordinadora d'ONGDS del País Valencià així com professionals de l'audiovisual de l'àmbit valencià. 

El premi del públic serà atorgat per les persones que entren al web, visibilitzen els curts i els voten. Per tant, el guardó serà per al curtmetratge que reba major número de vots en la web del concurs durant el termini que determine ACPP i que serà difós a la web  del concurs i xarxes socials d’ACPP.  

 

Quins premis pots guanyar?

Un dels premis és material i els altres tres premis consisteixen en una beca individual per a gaudir d’una experiència d’una setmana de viatge a Palestina per a conèixer de primera mà els projectes de cooperació internacional que Assemblea de Cooperació per la Pau executa sobre el terreny a Palestina. 

Si prepareu un curtmetratge en grup, haureu de saber que, si finalment és guardonat, només una persona podrà gaudir del viatge a Palestina per a conèixer la cooperació internacional sobre el terreny. Haureu d'inscriure el curt en l'apartat de PARTICIPA amb el nom de la persona que rebrà el guardó. 

Els premis són els següents:

  1. El premi del jurat: un viatge a Palestina per a conèixer de primera mà els projectes que ACPP executa sobre el terreny i l’estratègia de treball d’ACPP en matèria de cooperació internacional al desenvolupament als Territoris Ocupats Palestins.
  2. El premi del públic: un viatge a Palestina per a conèixer de primera mà els projectes que ACPP executa sobre el terreny i l’estratègia de treball d’ACPP en matèria de cooperació internacional al desenvolupament als Territoris Ocupats Palestins.
  3. El premi per la promoció de la igualtat de gènere: un viatge a Palestina per a conèixer de primera mà els projectes que ACPP executa sobre el terreny i l’estratègia de treball d’ACPP en matèria de cooperació internacional al desenvolupament als Territoris Ocupats Palestins.
  4. El premi al millor curtmetratge sobre ODS.  Material audiovisual valorat en 700€. 

Premis concurs curtmetratges ACPP

Els i les participants en el concurs de curtmetratges que siguen menors de 18 anys només podran participar en el Premi al millor curtmetratge sobre ODS, el guardó de la qual és un premi material.

Cal destacar que el lliurament dels premis es realitzarà, previsiblement, durant el mes de setembre de 2017.

Els tres premis consistents en viatjar una setmana a Palestina per a conèixer de primera mà els projectes de cooperació internacional al desenvolupament que ACPP executa als TOP es realitzarà durant el mes d’octubre, previsiblement entre els dies 07 i 15 d’octubre.

Serà Assemblea de Cooperació per la Pau qui definirà les dates del viatge, atenent a la disponibilitat de les persones de l’organització que treballen sobre el terreny a Palestina.

A més, ACPP regularà tots els extrems vinculats al viatge a Palestina i informarà en temps i forma a les persones que en participaran (gestions que cal fer, calendari d’activitats, persones de referència, etc.).