Ja sabem quins són els curtmetratges guanyadors del concurs!

Després d’unes setmanes de valoracions, el jurat ha seleccionat els curtmetratges guanyadors i finalistes de les categories que quedaven per resoldre. D’aquesta manera, els resultats finals són:

PREMI DEL PÚBLIC

Guanyador: Tree of love, d'Ana Gómez.

1er finalista: Teixint complicitats, d'Alba Tejera.

2on finalista: Adiós, amor, de Nuria Ferrer.

PREMI DEL JURAT

Guanyador: Mujeres coraje, d'Alba Pascual Benlloch.

1er finalista: Acabo de tener un sueño, de Javier Navarro.

2on finalista: Las cebras de Gaza, de David Segarra.

PREMI A LA PROMOCIÓ DE LA IGUALTAT DE GÈNERE

Guanyador: Haití es nombre de mujer, de Mar Domínguez.

1er finalista: Sofía, d'Alba Pascual Benlloch

2on finalista: Yo campesina, de Juan José Roses Conesa.

PREMI AL MILLOR CURTMETRATGE VINCULAT ALS ODS

Guanyador: The world is thirsty because we are hungry, d'Isabel de la Torre.

1er finalista: Tsumi, hombres del río, d'Arturo Hortas.

2on finalista: Qué locura de basura, de Mar Domínguez.

Els guanyadors de les tres primeres categories viatjaran pròximament a Palestina per conèixer de primera mà la cooperació internacional, mentre que la persona guardonada amb el Premi al Millor Curtmetratge vinculat als ODS rebrà un premi en material audiovisual.

Els membres del jurat també volen fer menció especial al treball del curtmetratge "Los nuevos", de Sergio Gonzáles, pels valors que tracta i la qualitat i complexitat dels temes que apareixen, donada a més la realització a carrec d'alumnes de 4t de la ESO d'un col·legi valencià. 

Enhorabona a totes i tots i gràcies per participar! La decisió ha estat molt difícil vista la qualitat dels curtmetratges que optaven a guanyar els premis del concurs.

El jurat professional encarregat de portar a terme aquesta tasca ha estat compost per Mª Ángeles Felipe, periodista i sòcia d’Assemblea de Cooperació per la Pau; Mª Llanos Gómez, directora del Centre de Cooperació al Desenvolupament de la Universitat Politècnica de València; Deborah Micheletti, directora executiva del Festival Internacional Dona i Cinema, organitzat per l’associació Dones en Art; Encarna Durán, tècnica d’educació d’Entreculturas i membre de la Junta Directiva de la Coordinadora Valenciana d’ONGDs, i Federico Buyolo, director general de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana.

I encara tenim més! Ens vegem a l’entrega de premis que tindrà lloc el proper divendres 22 de setembre a partir de les 18.30h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. Coneixerem a les persones guanyadores, projectarem els seus curtmetratges i gaudirem del testimoni de dues persones que han viscut una experiència a terreny a Palestina. Esteu totes i tots convidats!

El projecte “Conectem societats, construïm ciutadania” en el qual s’endinsa aquest concurs de curtmetratges està finançat per la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana.