Tanquem les votacions del Premi del Públic!

Les votacions per a seleccionar el Premi del Públic al concurs “Curtmetratges per a Transformar el Món” es tanquen i ja tenim a la persona guanyadora: Ana Gómez amb el seu curtmetratge “Tree of Love”. Tot l’equip d’Assemblea de Cooperació per la Pau et dóna l’enhorabona. Gràcies als vots obtinguts, podrà viatjar a Palestina per conèixer de primera mà la cooperació internacional i les iniciatives desenvolupades per la societat civil palestina.

Però, això no acaba ací! El concurs encara continua en marxa amb la selecció de les persones guanyadores a les categories de Premi del Jurat, Premi a la Promoció de la Igualtat de Gènere i Premi al Millor Curtmetratge vinculat als Objectius de Desenvolupament Sostenible. El pròxim dia 15 de setembre publicarem a la web els resultats. Estigues atent!

D’altra banda, l’entrega de premis tindrà lloc el 22 de setembre a partir de les 18.30h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/ Sant Ferran, 12). Projectarem els curtmetratges guanyadors i coneixerem a les persones guardonades amb els tres viatges a Palestina i al guanyador del premi en material audiovisual. Esteu totes i tots convidats, vos esperem! 

Vos convidem a l'entrega de premis del concurs!