FINALITZAT el curs “Conectem i enfortim societats. Cooperació al Mediterrani”

Dins del projecte Conectem societats, Construïm ciutadania realitzem el curs “Conectem i enfortim societats. Cooperació al Mediterrani” que et permetrà conèixer quin és el rol que juguen les ONGDs com Assemblea de Cooperació per la Pau en l’enfortiment del teixit social en l’arc Mediterrani, específicament a Tunísia, Marroc i Palestina.  

Amb la participació d'un expert tunisià en socio-política i una representant de l'organització tunisiana de desenvolupament local, ASOC. 

Per fer-ho, comptarem amb dos representants d’organitzacions tunisianes amb les que treballa ACPP. Per una banda, Adel Azabi expert en socio-política que forma part de la Unió General Tunisiana del Treball (UGTT), organització que en 2015 va obtindre el Nobel de la Pau, junt a altres tres entitats de la societat civil tunisiana pel seu paper clau en la primavera àrab al país magribí.

També comptarem amb l’enginyera agrònoma tunisiana Nada Ben Ahmed, experta en enginyeria agro-alimentària que col·labora amb l’organització local ASOC en la salvaguarda de l’oasi de Chenini i en la recerca de fonts de desenvolupament local en esta zona de Tunísia per a que els veïns i veïnes de la regió del Gabés, on s’ubica l’oasi, puguen continuar vivint allí i treballant a través d’iniciatives emprenedores de desenvolupament local.

  • Qui pot inscriure’s a este curs? Qualsevol persona interessada en apropar-se al món de la cooperació internacional i fer-ho des del treball i els projectes que realitza Assemblea de Cooperació per la Pau en països com Tunísia, Palestina o El Salvador.  
  • Quin cost té el curs? El curs té un cost de 20€. Si estàs interessat/da en realitzar els quatre cursos d’este projecte, tens un descompte. Sols pagaràs 50€ per les quatre formacions.
  • Vols incriure’t al curs? Escriu-nos al correu electrònic paisvalencia@acpp.com dient-nos el teu nom i la formació a la que et vols inscriure (el nom del curs). En cas que vulgues inscriure’t a les 4 formacions, indica’ns això. Et respondrem amb la reserva i el número de compte per a que pugues fer la transferència per a pagar el curs o tot el cicle formatiu i confirmar, així, la teua inscripció.

Curs Cooperació al Mediterrani ACPP

Contingut del curs: 

El curs té una durada de 8 hores, 4 hores durant dos vesprades.

Estructura del curs:

  1. L’enfortiment de la societat civil a través de la cooperació internacional al desenvolupament.
  2. Projectes d’ACPP encaminats a enfortir el teixit social a l’arc mediterrani. Exemples de Tunísia i Palestina.  
  3. Aproximació al treball de la UGTT, Unió General de Treballadors de Tunísia.
  4. Aproximació al treball d’ASOC, associació de salvaguarda de l’oasi de Chenini, a la regió de Gabés.

 

Calendari: 

 

DATA

SALA

HORARI

29/05/2017

Sala Seminari Rector Peset

16:30 - 20:30

30/05/2017

Sala Seminari Rector Peset

16:30 - 20:30


Com pots inscriure't? 

Telefona'ns al 963 51 12 63 o escriu-nos al mail paisvalencia@acpp.com donant-nos el teu nom i el nom del curs sobre el que estàs interessat/da. 

Et respondrem al correu confirmant-te la preserva i donant-te el número de compte al que cal que faces una transferència de 20€ per al pagament del curs. 

 

I si et quedes amb ganes de més, sapigues que pots seguir formant-te amb la resta de cursos que posem al teu abast en aquest projecte. Clica sobre Formació per a conèixer-los tots.